perjantai 27. syyskuuta 2013

Täällä ollaan

Vajaat 4 vuotta sitten tehdessäni edellisiä sivuja keskityin liiaksi vain sivujen tekoon ja palveluntarjoajiin perehtyminen jäi vähäiseksi. Halpa ja huono valinta tuli tehtyä, mikä on jo pitkään harmittanut. Minun tuukkamiettinen.com -domainin hallinta on ollut koko ajan heillä, mikä pakotti pitämään sivut heillä. Nyt sivuni sitten lopettivat ilmeisesti lopullisesti toiminnan ja tuskin ennen helmikuuta saisin domainiani haltuun, niin täällä ollaan. Halusin olla erilainen ja värkkäillä itse nettisivuni, mutta varmasti tämä "tylsä" ratkaisu helpottaa elämää.
Englannin kisan jälkeen olin jo suunnitelmissa jatkaa kautta, mutta sitten iski enterorokko *3 perheeseemme. Itse sairastuin viimeisenä, mutta kaikilla mausteilla. Tässä on jo toista viikkoa kasvateltu partaa, kun naama on ollut punaisia näppyjä täynnä...
Eli kausi oli siinä. Siihen ja tulevaisuuden suunnitelmiin palaan täällä.
Pari vuotta olemme olleet yhdessä ja tämä pyörä on ollut paras, millä olen ajanut. Nyt on aika uudistautua, niin jos olet kiinnostunut, niin laita viestiä. (SUP aero tt Ultegra, koko M, hiilikuitukiekkoineen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti