keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kuviot kuntoon ensi vuodelle,vihdoin ja viimein

Tässä syksyllä oli mietinnän paikka millaisia muutoksia kokonaisuuteen tekisin. Urheiluun tarvitsen enemmän aikaa kuin viime vuonna, että tulostaso olisi sillä tasolla, että se motivoi jatkamaan urheiluun panostusta. Nyt näyttäisi lopulta siltä, että tutkijan työpanos tippuu 50 %:iin koko kevääksi aiemman 75 %:n sijaan. Tämä on merkittävä parannus urheilupolelle, kun viikollakin pystyn jatkossa tekemään parempia harjoituksia.
Viime vuodesta pitää myös harjoittelua parantaa, kun sairastelujen lisäksi harjoittelu ehkä "puuroitui" liikaa tiettyihin perustreeneihin. Keväästä asti oireillut lonkka oli varmaan yksi merkki, että jotain olisi pitänyt tehdä toisin. Ei vaivannut paljoa, mutta muistutti varsinkin juostessa. Nyt erityisellä keskittymisellä lonkan seutuun ja yhden jalan liikkeisiin voimaharjoittelussa, lihashuollon lisäksi, alkaa vaiva parantua.

Mitenkäs sitä kipukoukkua käytetään?


Juoksutestin kävin juoksemassa kuukausi sitten Jyväskylässä ja testi meni hyvin samaan tapaan kuin 2 vuotta aiemmin. Tänään Kuopio-hallissa meno oli jo selkeästi parempaa, ja kun uimassakin on tullut käytyä joka toinen päivä viimeiset 1,5 viikkoa, niin ihan hyvään menoon olen päässyt joulun alla.
Yksi mieluinen puoliksi punainen "joululahja" tuli Joensuusta, kun yhteistyö PunaMustan kanssa jatkuu myös ensi vuonna. Nyt alkaa olla aika lyödä lukkoon harjoitus- ja kisasuunnitelmat ensi vuodelle. Hyvä runko on jo olemassa, mutta palaan joulun jälkeen suunnitelmiin.

Ei muuta kuin hyvät joulut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti