torstai 20. maaliskuuta 2014

Kanarialla leiri puolivälissäPaikkana on siis tuttu Gran Canarian Bahia Feliz ja mukavahan täällä on ollut jauhaa menemään. Harjoitukset lähtivät kulkemaan selvästi paremmin heti alusta asti kuin viime vuonna. Lämmintä on ollut, mutta tuulta on riittänyt hyvin Kanariankin mittapuulla. Ohjelman runko on ollut 3 kovaa treenipäivää ja yksi kevyempi. Tänään leirin toinen kevyempi päivä tuleekin jo ihan tarpeeseen…
Wattimittari on ensi kertaa tosi käytössä täällä ja se on kyllä erittäin hyvä lisä pyöräilyyn. Täällä ei ole mahdollista pitää watteja tasaisena vuoristossa, mutta aika avartavaa on ollut seurata wattien eroa ylämäessä ja tasaisilla. Ajotyyliin on nyt wattimittarin kanssa tehtävä muutoksia kevään aikana ja watteja on syytä harjoitella pysymään tasaisempana. Ostin Stagesin wattikammen ja se on pelittänyt hyvin Garminin kellon kanssa, kun kello on stemmissä kiinni, ranteessa yhteys on pätkinyt.
Pääpaino ollut pyöräilyssä luonnollisesti ja tuolla dataa yhdestä pyöräilystä:

Juoksikin kulkee lämpimässä eri malliin ja uintikuntoa tuli testattua eilen altaassa 30*100 m verran. Kaikin puolin hyvä ensimmäinen puolisko leirille.
Me kaksi
Minä ja saaren hienoin pyörä eikä tarvitse kovinkaan oranssien lasien läpi katsoa.

Kohta suuntana Angry Birds activity park.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti