sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Jäitä ja pölyä

Hyvin menneen leirin jälkeen intoa riitti, mutta kyllähän sen itsekin tunsi, että varsinkin jalat huusivat lepoa. Tiistainen parituntinen hieronta tuli enemmän kuin tarpeeseen ja eiköhän tästä pikkuhiljaa aleta nousta taas. Toissayönä tehty sykeseuranta pisti vielä jäitä hattuun. Tärkeintä palautua kunnolla ennen Torreviejaan lähtöä, mikä odottaa jo viikon päästä.
Kevään ohjelman rakensin niin, että kevään pölyissä ei tarvitsisi paljoa olla. Tuntunut vähäisetkin ulkoilut riittäviltä näissä pölyissä. Viime vuosista viisastuneena aloitin allergialääkityksen jo ennalta, mikä on auttanut paljon. Vaikka hienoja aurinkoisia päiviä on ollut, niin sisätiloissa olen yrittänyt treenit tehdä. Eilen aamulla olin muutamien triathlonistien kanssa uimassa poikkeuksellisesti pitkässä Niiralan altaassa. Samalla tuli avattua märkäpukukausi. Tänään kolmituntinen trainerilla ja samalla tuli seurattua hiihdon Suomen cupia & Darbyn Ironman-kisaa.
Mukava oli leiriltä palata kotiin viime viikolla, kun pari pakettia odotti urheilijaa: uusia lenkkikavereita ja uusia geelejä testiin:
Sauconyn tämän vuoden kolmikkoni on: Triumph, Kinvara ja Fastwitch. Tämän kauden kisat meinaan aloittaa Fastwitchillä, mikä oli eniten käytetty kenkä miesten top10:ssä viime syksynä Havaijilla. Pohjissa on edelleen osuvat tekstit "I'm winning!" ja "U r losing!".
Maximilta tuli testiin uusi energiajuoma ja colan makuiset geelijuomat olivat jo viime vuoden kisoissa käytössä. Kanariallakin geelijuomat lähtivät taskussa usein juoksuosuudelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti