sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Triathlon de Elche

Harjoittelu jatkui kovana aina tiistaihin asti. Tiistaina tein tripladuathlonin (py 2 h + ju 30' + py 1,5 h + ju 30' + py 1 + ju 30'), missä vauhtia nousi im-tasolle. Sen jälkeen oli pari tankkaus päivää ja viimeistely eiliseen kisaan. Kisassa oli luvassa selkeästi kovempi taso kuin aiemmissa Triathlon de Elcheissä. Kisa on todella mukava, kun Espanjassa on jo täysi kesä ja reitti on vaihteleva.

Uinnin alku sujui suunnitellusti ja uin isossa pääryhmässä. Puolessa välissä alkoi tulla pahaolo (merivesi tai aallokko?), mikä haittasi uinti 5 minuuttia ja ryhmä karkasi. Olo parani, mutta sitten alkoi pahin vasta-aallokko osuus, mikä sekoitti uinnin. Uinnista rantauduin juuri alle puolen tunnin, mikä jätti urakkaa loppu kisaan.
Pyöräilyssäkin tuuli teki tehtävänsä ja varsinkin alun vastatuuliosuus oli nihkeää. Pääosin ajoin wattien mukaan ja pyöräily oli tasaisempaa kuin aiemmin. Jaloissa painoi leiri, niin aivan yhtä tiukoille en voinut ajaa kuin parhaissa kisoissa, mutta noousin taistelemaan sentään top10-sijoituksista.
Juoksun alku oli todella väsynyttä ja tipuin porukasta jo ekalla 6 kilometrillä. Tässä varmaan näkyi selvimmin leirin rasitus. Tämän "pienen alkuveryttelyn" jälkeen juoksu rentoutui ja selkiä alkoi tulla vastaan. Loppu tuli hyvin ja maalissa olin 9. Muutama sija olisi ollut otettavissa hivenen ehjemmällä suorituksella, mutta ihan ok kisa. Eipä viime kesänä puolikas tainnut edes tämän veroisesti kulkea, niin tästä on hyvä jatkaa kesän tärkeämpiin kisoihin.
Tiukoilla kisa otti, mutta kaverit houkutteli pitkälle lenkille tänään. Reilu kuusi tuntia (avg syke 89 ja watti 145) oli hyvä päätös tälle reisulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti