sunnuntai 31. elokuuta 2014

EM-projekti

Tahkon kisan jälkeen oli into kovastikin käynnistää viimeinen valmistatuminen täyden matkan EM-kisaan. No projekti alkoi yskällehden ja pieni flunssa on haitannut harjoittelua. Tosin ylimääräinen lepo ja kevyt harjoittelua ei välttämättä ole huono vaihtoehto. Muutaman hyvän harjoituksen olen jo tehnyt eikä se kunto ole mihinkään hävinnyt. Tällä viikolla viimeiset pitkät ja sitten se alkaa olla jo reissuun lähtö.
EM-kisa käydään siis Challenge Almeren yhteydessä Amsterdamin vieressä. Reitti on ilmeisesti edellisistä vuosista muuttunut ja uinnin 2 kierrosta suojaisessa paikassa sopii minulle. Pyöräily- ja juoksureitit ei tarjoa kuin tasaista. Onneksi omalta terassilta löytyy yhtä tasaista ajettavaa, kun pyörän laittaa traineriin...
Jo ennen kautta asetin tuohon kisaan tavoitteeni. Nyt muutaman vuoden hitaimmilla reiteillä kisatun täyden matkan jälkeen olisi mahdollisuus rikkoa oma ennätys (8.32), jos olosuhteet ovat siedettävät kisapäivänä. Paras sijoitukseni EM-kisassa on Tampereelta 2011 tullut 11. tila. Nyt olisi siis mieli palkintojenjakoon (=top10). Lähtölista tarjoaa minulle sopivan tasoista kirittäjää. Tärkeintä kuitenkin tehdä tasainen hyvä oma suoritus ja tällä kunnolla sen luulisi riittävän.
Tulihan tuossa Tahkon kisan jälkeen ilmoittauduttua vielä Challenge Sardiniaan (puolikas lokakuun lopussa). Siellä on vielä mahdollisuus katsoa menikö ne mitalit oikeille miehille Joroisissa, kun mukana ovat myös Darby ja Panu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti