perjantai 10. lokakuuta 2014

Piste kaudelle

Lepäsin viikon Almeren kisan jälkeen ja olo tuntui paremmalta. Heti parin kevyen harjoituksen jälkeen olo huononi taas flunssaiseksi. Kävin tutkimuksissa ja veriarvot olivat aivan normaalit mm. hemoglobiini 157, paitsi mykoplasman vasta-aineet olivat vähän koholla. Mykoplasma alkoi olla oma epäilykseni myös. Olen syönyt nyt 2 viikkoa antibioottia ja vielä olisi viikko jäljellä. Samalla on ollut täysi lepo päällä. Olo on kohentunut vain hyvin hitaasti.
Maanantaina tein päätöksen, että perun kauden päätöskisan suosiolla. Eli vain Darby ja Panu ratkovat paremmuuden puolimatkalla Sardiniassa parin viikon päästä.

Nyt on aikaa parannella rauhassa itsensä kuntoon. Yhteenveto kaudesta tulee myöhemmin, kun tällä hetkellä siitä tulisi ehkä turhan synkkä.
Monelle se kauden ja urankin pääkisa käydään Havaijilla lauantaina klo 19.25 alkaen. Miesten kisa on aina itselle se mielenkiintoisin ja siitä hyvää ennakkoa tästä. Mukana on myös kymmenkunta suomalaista ikäsarjoissa. Useasti kysytään, että olenko kisannut siellä. En. Lähimpänä se oli 2009, kun olin karsintakisassa 5. ja paikkoja oli jaossa 4. Pro-sarjassa karsinta muuttui ranking-systeemiksi 2011 eikä sen jälkeen yksikään suomalainen ole kisannut Konalla pro-sarjassa. En pidä sitä realistisena tavoitteena näistä lähtökohdista, niin olen jättänyt Ironman-sarjan kokonaan omalta osalta. Eli huomenna on se vuoden ainut päivä, kun seuraan triathlonia (koti)katsomosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti