tiistai 18. marraskuuta 2014

Kausi vaihtuu

Kausi 2014
Tähän vuoteen valmistautuminen sujui paremmin kuin edellisinä vuosina ja kausi sai ihan ok alun, perinteisesti Torreviejassa. Kesäkuussa meno parani (mm. duathlonin Suoomenmestaruus), mutta harmittavasti terveys petti Saksan kisareissulla. Kisa jäi kesken ja etenkin se jätti tärkeän kovan kisan väliin ennen Joroista. Vaikka flunssa oli vain viikon mittainen, se vaikeutti harjoittelua juuri tärkeimmällä hetkellä. Ehkä Joroisissa oli ylilataustakin kisassa ja tulos/suoritus jäi tavoitteistani. Muutama hyvä viikko tuotti sen tuloksen sitten Tahkon kisassa. Vaikka se ei ollut tärkein kisa, niin voitto (niin kisan kuin Hastin) oli vuoden kohokohta.

Valitettavasti loppukausi (EM-kisa ja Sardinia) meni sairastellessa. Tahkon kisan kansainvälisentason suoritus todisti, että asioita on tullut tehtyä oikein. Nyt se paras kisa tuli päätavoitteiden väliin. Ainakin omalla kilpailuvietillä, nuo hyvän kisan tuomat voitot ovat ehdottomasti hienointa urheilussa.
Viime viikot
Terveystilanne oli sen verran huono lokakuussa, että tuli pidettyä reilun kuukauden mittainen tauko. Mykoplasmaa ei sitten kaksien testien perusteella ollutkaan. Eikä varsinaista syytä löydetty. Nyt on enää nenä räkäinen. Päivät ja välillä illat istuskelin enimmäkseen motivaatiokopissa (siis töissä). Vaikka kelit ovat huonontuneet, niin koppi on tehnyt tehtävänsä... Akut on täynnä ja harjoittelu (ehkä vielä ennemmin liikunta) maistuu.
Ulkomailla voi olla myös ilman pyörää tai suksia (eka kerta sitten 2012)!
Kausi 2015
Intoa riittää siis ensi vuoteen. Vielä ei ole varmuutta työkuvioista, niin tarkemmat suunnitelmat on tekemättä. Muutoksia kokonaisuuteen on tulossa ja ensi kesänä tavoitteena on "kerätä koko sarja Finntriathloneja". Eli kisailu Suomessa ja ehkä syksyllä sitten maailmalle.
Kiitokset
Tälle vuodelle kokonaisuus oli hyvin kunnossa "puoliammattilaiselle". Pelit&vehkeet olivat kunnossa ja siitä kiitos kuuluu: Suomen Urheilupyörälle, Myontecille, Maximille, Sauconylle ja Sailfishille. PunaMusta ja Koiviston Isku olivat leirityksen mahdollistajat. Ja kaikkein tärkein tuki tulee omasta perheestä. Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti