torstai 7. toukokuuta 2015

Kevään kuulumiset

Aikaa on vierähtänyt edellisestä tekstistä, niin on aika päivittää tilannetta.

Talvitriathlonin jälkeen sairastuin, mihin kaatui mahdolliset hiihtokisat. Lumet suli lopulta nopeasti ja pieneen hiljaiseloon täällä blogissa on luonnollinen selitys. Varmaan rivien välistä pystyi lukemaan jo aikaisemmin, että meille syntyi toinen lapsi kuukausi sitten. Nelihenkinen perhe tuo omat lisähaasteet kokonaisuuden hallintaan, mutta harjoituksissa olen käynyt motivoituneena ja ajatuksen kanssa. Siitä osoituksena, että olen nyt uinut kahdesti viikossa (aikaisemmin noin 3 krt/vko), mutta siitä huolimatta kahden uintivalmentajan suusta olen kuullut viime viikkoina, että uintini näyttää paremmalta kuin kertaakaan viime vuonna. Eli kun aika harjoituksiin on ollut enemmän kortilla, niin on todella pitänyt miettiä harjoitukset aiempaa tarkemmin.

Harjoitusten tehostamisen ja pölyjen takia avasin ulkopyöräilykauteni vasta eilen (mitään työmatkojahan eikä pyörittelyä lasketa). Kun SUP pääsi asfaltille talven trainerissa olon jälkeen, niin kotikadulle jäi musta jälki lähtiessämme päästelemään talven höyryjä ulos ;) Harjoituksellisesti olen hyvässä vauhdissa kesän kisoja ajatellen.

Tässä siis koko talven ja kevään pyöräilyiden maisema. Palkintokaappi siirtyi pienen prinsessan tieltä omaan työnurkkaukseeni.
Tämän uuden tilanteen takia kisasuunnitelmani on hyvin maltillinen. Uskon, että pystyn tekemään yksittäisiä hyviä kisoja tällä harjoittelulla, mutten useita pitkiä kisoja. Finntriathlonit sopivat siis hyvin tälle kesällä, niin niiden ympärille sitten tilanteen mukaan joitakin kisoja. Ja pieni varaus on sille, että kausi jatkuisi ulkomailla syksyllä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti