maanantai 15. kesäkuuta 2015

Finntriathlonit käyntiin

SM-duathlonin jälkeen suunta on ollut ylöspäin, mutta välillä hengityksen kanssa on vaikeaa. Lähdin pikkaisin epävarmoin fiiliksin Finntriathlonin avauskisaan Vanajanlinnaan. Kertaakaan en käynyt järvessä uimassa ennen kisaa, mutta altaassa testasin märkkäriuintia. Edelleen märkkärillä uinti nopeuttaa minua noin 10 sekuntia/100m. Pyöräilytkin olen ajanut joko tempo tai cc-pyörällä.

Kisaan sain hyvän lähdön ja uinti meni suunnitellusti. Puolimatkassa oli jopa kiristämisen varaa, mutta näin Darbyn uimassa vieressä, niin ajattelin uida mahdollisimman helposti ryhmän mukana rantaan. Rantautumisessa otin Teemun peesin ja Darby pääsi karkaamaan. Tuttuja naamoja meidän pyörä porukassa: Teemu, Tatu ja Kaitsu. Pyöräily oli vähän vaikeaa (vieras pyörä), mutta loppuun meno parani.
Juoksuun lähtö on se kisan paras hetki...
Nopealla vaihdolla pääsin juoksuun kolmantena. Vielä juoksusta puuttui helppous, mutta paljon parempaa kuin duathlonissa. Teemu kiritty hyvin, kun oli perässä  suurimmaksi osin vain 5 sek. Sain tehtyä pieni rytminvaihdoksia, ettei tarvinnut suurempaa kiriä viritellä. Maaliin tyytyväisenä kolmantena ja tästä on hyvä jatkaa Finntriathlon-sarjan keräämistä. Oli muuten yleinen sarja Turun ja Kuopion välinen taisto (Turku 1,2,5 ja Kuopio 3,4,6). Savolaiset odottovat pitempi matkoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti