tiistai 4. elokuuta 2015

2/3 suoritettu

Joroisten hyvä kisa tyhjensi kropan ja palautuminen otti aikansa. Odottelin rauhassa 1,5 viikkoa, että harjoituksiin palasi hyvä vire. Sen jälkeen olen harjoitellut ironman-tyyppisesti viimeiset 1,5 viikkoa. Keväällä ei tullut jauhettua ironman-treeniä edellisten vuosien tapaan, mutta paluu näihin treeneihin on tuntunut varsin kotoisalta.

Pitempiä harjoituksia on siis tullut tehtyä kaikissa lajissa ja kulku on ollut hyvää. Harjoitusjakso päättyi tänään tuttuun "tupladuathloniin". Nyt Tahkon täydenmatkan kisaan on 1,5 viikkoa ja viimeisellä kolmanneksella on aika viimeistellä kroppa Tahkon kisaan. Kisat on mennyt hyvin, mutta voitto puuttuu vielä tältä vuodelta. Siihen on kaksi mahdollisuutta, kun Tahkon kisan lisäksi Teemu on otettavissa kiinni Finntriathlonin kerääkokosarjan kokonaiskisassa.
Tulihan sitä pohdittu, että olisiko voinut jotain tehdä paremmin Joroisissa. Minulle ehkä sopivampaa pitkää kiriä en uskaltanut ottaa, kun pelkäsin jalkojen kramppaavan ennen stadionille saapumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti