sunnuntai 6. joulukuuta 2015

HOLA!


Viimeisestä kirjoituksesta on vierähtänyt aikaa ja tarkoitus on ollut ottaa vakavammasta urheilusta lomaa. Hurjina opiskeluvuosina meno jatkui heti viimeisen triathlonkisan jälkeen hiihtohommilla, mutta työssäkäyvä-perheenisä-triathlonisti-elämä on sen verran kova yhdistelmä, että syksyn ottaa mielellään vapaammin. Toinen syy hiljaisuuteen urheilurintamalla on jo ennen Joroista revähtänyt(?) takareisi, mikä vaati kuntoutusta ja lepoa, että tuli kuntoon. Nyt intoa riittää taas ensi kesään ja suunnitelmat alkavat selkeytyä.

Isyysloman pari viimeistä viikkoa on mennyt täällä Fuerteventuralla. Sitkeä köhä on vaivannut ¾ osaa perheestämme, niin omat urheilut on ollut kevyitä. Ensivaikutelma saaresta on hyvä. Saarella olisi hyvät puitteet ironman-treenille: saa puskea tuulessa menemään yksin karussa ympäristössä. Täällä on ollut todella vähän pyöräilijöitä, vaikka kelit ovat suosineet.

Tämä vuosi meni hivenen pienemmällä panostuksella toisen lapsen syntymän vuoksi, mutta hallitsin kokonaisuuden hyvin ja urheilulliset tavoitteet kilpailuissa täyttyivät. Tärkeintä oli, että onnistuminen osui pitkästä aikaa Joroisille. Yksi hieno onnistuminen 2011 voiton ja parin Kaitsusta otetun loppukirivoiton lisäksi Joroisilta.

Menneestä vuodesta taas kiitokset tuttuihin osoitteisiin: Suomen Urheilupyörälle pyöräpuolesta ja koko SUP-tiimille hyvästä hengestä,  Maximille urheiluravinteista, Mbodylle älyhousuyhteistyöstä, Sauconylle juoksujutuista ja Sailfish on auttanut edelleen pysymään pinnalla. Mielenkiintoiset lisät ovat olleet Suunto Ambit3 ja kokonaisuuden seurantaan Emfit, jolla olen seurannut yöuniani kesästä lähtien.

Ja suurimmat kiitokset perheelle tuesta ja mukana olosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti