lauantai 13. helmikuuta 2016

Talvikuulumisia

Tämä vuosi alkoi vierailulla osteopaatin luona. Kilometrit ovat tehnyt tehtävänsä ja pieniä vikoja löytyi, mikä oli odotettavaakin. Käsittely auttoi ja vielä pieniä lisäyksiä iltajumppiin, niin vauhtia riittää jatkossakin.
Harjottelussa suurin muutos on tapahtunut uinnissa. Uintiin alkoi löytyä joulun jälkeen ote, jota olen etsinyt vuosia altaasta. Yksi tekijä tähän on ollut etten ole hiihdolla sekoittanut uintiani. Toinen muutos on itse uintiharjoituksissa. Harjoitukset eivät ole olleet kuin 3-4 km, ja nopeusharjoitukset vähän vähemmän, mutta vauhtia olen pitänyt aikaisempaa enemmän. Eli joka kerta uinnin jälkeen suihkussa on tiennyt mitä on tullut tehtyä...
Juoksussa pitkään vaivasi takareisi/lonkka, mihin tuo osteopaatilla käynti auttoi. Pari viikkoa sitten tulikin juostua paras tasotestijuoksu harjoituskaudella ja aerobisella kynnyksellä tonni taittui 3.51:een.
Kuva Elmo Miettinen. Vähiin käy isän harjoitustila työhuoneessa välillä...
Kisasuunnitelma on viime vuoden kaltainen. Finntriathlonin #kerääkokosarja ja voitto siinä on selkeä tavoite. Joroinen tietenkin tärkein yksittäisenä kisana ja jos kevät menee mukavasti, niin eiköhän Darbyä voi laittaa ainakin tiukemmalle kuin viime vuosina. Ja syksyllä olisi tarkoitus käydä vielä jokin pitempi kisa ulkomailla. Ja toivon mukaan pääsen ottelemaan myös Teemua vastaan Savolaisen teräsmiehen -tittelistä, mikä jäi viime vuonna väärään osoitteeseen.

-Tuukka
ps. Nyt pitkällä viikonloppureissulla Kemijärven mummolassa. On se hiihto aika mukavaa sittenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti