lauantai 14. toukokuuta 2016

Talvesta kesään

Kevät on mennyt perusarjen ympärillä kotona. Tämän hetkiseen elämäntilanteeseen ei oikein leiri sopinut, mutta treenit on keväällä maistunut hyvin. Töissä on tullut tehtyä täyttäkin työviikkoa, mikä on rajoittanut harjoittelua. Se aika, mikä on ollut käytössä, on ollut hyvin tehokasta. Ajoin ensimmäisen varsinaisen lenkin ulkona vasta torstaina ja siihen asti kaikki pyöräilyt oli trainierilla.

Tällä viikolla oli Myontecin kanssa pyörä- ja juoksutestit. Testeistä näkyy hyvin, että kesä lähestyy ja kisavauhdit kulkevat. Nyt sopivasti kevyttä, kovaa ja lepoa, niin huippuvauhti on kohdallaan sprinttimatkalla neljän viikon päästä.

Kevät huolestutti jo etukäteen pölyjen takia, mutta tämä kevät meni paremmin kuin edelliset. Olen oppinut varautumaan näihin haasteisiin ja olen jo toista kuukautta käyttänyt Respron Sporsta maskia pölyjä vastaan. Tämä on osoittautunut loistavaksi, ainakin minun kohdalla, enkä ole kärsinyt pölyistä pahasti missään vaiheessa. Lisäksi maski on rauhoittanut ja syventänyt hengitystä. Iso peukku edelleen.

Tälle vuodelle tulee isompia ja pienempiä uudistuksia, niin esitellään ensiksi uudet kengät, kun niitä on tullut käytettyä jo muutama viikko. Sauconyt on ollut allani koko triathlonuran ajan ja ne ovat sopineet leveään jalkaani hyvin. Triumph on vuodesta toiseen säästänyt jalkojani pitkillä ja rauhallisilla juoksuilla. Fastwitch on kevyt kisakenkä, mistä Juoksija-lehtikään ei löytänyt muuta negatiivista kuin kengän kastumisen märissä olosuhteissa. Triumphin kanssa uusi Kinvara on saanut uuden Everun-rakenteen ja jos pitäisi yksi kenkä valita, niin se olisi tämä Saucony Kinvara 7! Loistava kenkä kaikenlaiseen juoksuun.
Fastwitch, Kinvara, Triumph ja Respro Sporsta.

Seuraavaksi esittelyyn "aiemmin vain Tampereella havaittu" SUP Aero v3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti