keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Finntriathlon Joroinen

Kunto lähti hyvin nousuun Vierumäen jälkeen muutamalla hyvällä harjoituksella ja odotukset nousivat. Viikko sitten sunnuntaina illalla alkoi tuntua lievää kurkkukipua ja sen kanssa meni sitten taistellessa koko viime viikko. Tämä, vähän liian tutuksi tullut, taistelu pikkuflunssaa vastaan söi jo etukäteen latauksen. Yleensä Joroinen on herättänyt suuria tunteita, mutta tänä vuonna kävin vain lähinnä kerääkokosarjaa varten "kiertämässä radan".

Uinti oli ihan ok, mutta Vierumäen kaltainen helppous puuttui. Pyörä suurimmaksi osaksi porukan mukana ja juoksu hyvää im-vauhtia. Maaliin 95%:n suorituksella 11. ja muutama minuutti tuli lisää Jarmoon ja Joonaan kerääkokosarjassa. Dataa löytyy tuolta. Tärkeintä oli se, ettei olo ainakaan mennyt huonompaan suuntaan kisan jälkeen.


Tahkon täyteen matkaan on 2,5 viikkoa ja tässä ehtii muutaman hyvän pitkän treenin tekemään. Paljon on opittavaa tämän vuoden kisoista ja viime vuoden Tahkon kisasta, mutta toivottavasti vihdoin lähtisi myös kisassa. Jarmoon on 7.47 takaa-ajettavaa, mikä on oettavissa, jos vain hyvä kulku löytyy...
Tuota samaa juoksua jatkan Tahkolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti