keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kerääkokosarja puolivälissä

Kisakausi ja Finntriathlonin kerääkokosarja alkoi Vanajanlinassa 3 viikkoa sitten. Pieni köhä vaivasi ennen kisaa ja se painoi kisassa yllättävän paljon. Kilpailu oli  tukkoinen eikä kunnon vauhtia löytynyt mihinkään lajiin. Ehkä olosta eniten kertoo se, että kisan jälkeen teki ensimmäiseksi mieli lämmintä vaatetta.  Tulipa avattua kausi ja jonkunmoinen startti sarjaan.

Ennen toista kisaa sain tehtyä hyviä harjoituksia ja vauhti alkoi olla hyvää harjoituksissa. Odotin selvästi parempaa kisaa. Kisa alkoi hyvällä uinnilla. Terävä startti ja pääsin Darbyn perään helposti. Uinti oli rentoa ja hallinnassa koko uinnin ajan. Mukava uusi kahden järven uinti + pienen eron saaminen Darbyyn oli hieno startti kisaan. Oman Suunnon kellon sähläyksen ja höyryveturin odottelun takia hävitin hyvän kisarytmin. Pyöräilyssä oli ehkä vähän yliyrittämistä ja ajo oli epätasaista eikä hyvää rytmiä tahtonut löytyä mäkiselle reitille. Jarmokin tuli ohi ja sai yllättävän paljon eroa viimeisillä kilometreillä. Juoksussa ei tahtonut kovaa vaihdetta löytyä ja juoksin koko matkan vähän Joonan perässä. Aikahyvityspisteillä nousin kisan neljänneksi ja kerääkokosarjan toiseksi. Erothan on vielä pieniä, kun pitkät kisat ovat edessä...

Vierumäki oli minulle enemmän harjoituskilpailu Joroisiin. Kisa antoi tietoa, mitä hienosäätöä on tehtävä ennen kauden huipennusta.

Kolmantena esiteltävänä tukijanani tulee Maxim. Urheilujuomien, -patukoiden ja perineteisten geelien lisäksi Maximin geelijuomat ovat kovassa käytössä, Ne kulkevat helposti mukana juostessa sekä kisankin juoksuosuudella.
Näillä tutuilla eväillä kohti Joroista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti