keskiviikko 14. joulukuuta 2016

One more year

Ensiksi lyhyt yhteenveto menneestä kaudesta. Talvi ja kevät sujui paremmin kuin muutamana edellisenä vuotena, mutta tuloset eivät parantuneet. Taas oli vähän vaikeuksia allergioiden ja flunssien kanssa tärkeimmillä viikoilla kisakauden alla. Kovat kisoihin valmistavat harjoitukset jäivät liian vähälle. Toinen asia, mikä söi tulosta, oli etten saanut itsestäni kaikkea mahdollista irti kisoissa. Siihen auttaisi levon lisäys, mikä on ollut aika minimissään. Kisoista jäi tasapaksut fiilikset eikä niissä ole paljoa muisteltavaa. Tämä antoi pohdittavaa tulevaisuutta ajatellen.

Syksyn olen viettänyt tiiviisti perheen kanssa. Poltetta on jatkaa tätä haastavaa perhe-työ-urheilu-yhdistelmää ensi vuonnakin. Ensi vuonna tulee täyteen 35 vuotta, mutta tästä huolimatta "agegroupit" eivät houkuttele.

Pari vuotta on mennyt Suomessa kisatessa lähinnä Finntriathloneja. Tähän kaipasin vaihtelua ja yksi kisa on ollut jo vuosia mielessä. Havaijin olen haudannut kohdaltani jo aiemmin (pro-sarjan rankingin tultua 2011). Tuon legendaarisen kisan suurin haastaja on Challenge Roth. Nyt nimi on listassa pro-sarjalaisena 9.7.2017 täydelle matkalle. Tämän toteuttaminen on siirtynyt, kun kisa järjestetään samoilla viikoilla Joroisten Finntriathlonin kanssa. Nimeni on ollut Joroisten listalla joka vuosi 2006 vuodesta lähtien (2012 jäi väliin lopulta sairastelun takia), muuten se on ollut vuodesta toiseen yksi päätavoitteistani. Nyt kaipasin vaihtelua ja urheilulliset tavoitteet ovat Rothissa 2017.
Ensi vuodeksikin toiveissa siis jotain uutta triathlonin parissa. Vuosi 2011 tarjosi kaikenlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti