keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Challenge Roth

Olin asettanut varovaisen tavoitteen "alle 8:50" Rothiin syksyllä, mikä olisi realistinen vaikka vaikeuksiakin tulisi. Kevät meni paremmin kuin uskoin, mutta viimeisen kuukauden aikana 2 kesäflunssaa, joista toinen vielä kisaviikolla, saivat tavoitteen lopulta kuulostamaan kovemmaltakin. Olo oli kisa-aamuna "starttikelpoinen", mutta tarkoitus oli tehdä noin 95% -suoritus vaikeuksien jälkeen.
Vaihtoalueella tuli vielä ylimääräistä hässäkkää, kun eturengas oli tyhjentynyt yön aikana. Se tuli onneksi kuntoon, mutta uintiverra jäi olemattomaksi. Uintiin sain hyvän startin ja pääsin sopivaan porukkaan. Koko uinti tuli siinä helposti. Aika 58 min on hyvä verrattuna uintiin käyttämääni energiaan. Rothin uinti oli muutenkin kuin tehty minulle: kapea kanaali ilman aaltoja & suunnistusvaikeuksia ja märkäpuvulla.

Pyöräilyn alun otin erityisen maltilla, mutta porukan kasvaessa liian isoksi, piti tehdä oma ratkaisu reitin kovimmalla nousupätkällä. Paikka oli hyvin tiedossa, kun hotellimme oli mäen alla ja autolla oli tiedusteltu reitti tarkkaan. Ajoin kierrkosen lopun omaa ajoa. Toinen kierros oli ruuhkaisempi, kun oli kierroksella ohitettavia. Sain ajettua tasaisen pyöräilyn (keskiwatit 256) ja energiat upposi hyvin. Asiaa helpotti, kun isä oli huoltamassa, ja sain ajettua noin puolet matkasta omalla juomalla. Pyöräilyreitin nousuissa saa kokea erityisen hienoa tunnelmaa Saksassa ja Solar Hill oli kyllä kokemuksen arvoinen!Maltillisen pyöräilyn jälkeen pääsin hyvävoimaisena juoksemaan maratonin 30 asteen helteessä. Juoksureitti oli muutettu tälle vuodelle yleisöystävällisemmäksi, mutta myös mäkisemmäksi. Juoksu meni tasaisesti vähän yli 3h -maratonvauhtia eikä mitään heikkoja hetkiä tullut. Varmaan kun aivan kaikki ei ollut pelissä, niin sai erityisen tasapainoisen suorituksen tehtyä. Lopulta maaliin ajassa 8:51:34 tyytyväisenä. Olisihan se ollut mukava haastaa hyvän kisan tehnyt Teemu tosissaan, mutta näin tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti